Szolgáltatások

Bérbeadás

Cégünk többéves bérbeadási tapasztalattal rendelkezik, kereskedelmi, iroda és lakó-ingatlanok értékesítésében egyaránt részt vett, jelenleg is ez az egyik fő tevékenység.

Köszönhetően a cég kiterjedő tevékenységi körének, így pl. a telek akvizíció, a fejlesztési tanácsadás, az üzemeltetés és a továbbiak összehangoltságának az ingatlanfejlesztés minden fázisában a leghatékonyabb bérbeadási stratégiát készítjük el partnereink számára.

Üzemeltetési tevékenységünk révén jó kapcsolatot ápolunk a magyar piacon jelenlévő kereskedelmi szereplőkkel, így naprakész információkkal rendelkezünk expanziós terveikről, illetve az aktuális piaci viszonyok szerint alakuló igényeikről.


Üzemeltetés

A cég másik fő tevékenysége az üzemeltetés (property management és facility management). Jelenleg közel 70.000 m2 ingatlant (nettó bérbeadható területet) üzemeltetünk országszerte, így pl. a Family Centereket, Tesco és INTERSPAR hipermarketet, Aldi, Penny és Spar szupermarketeket. Mindemellett büszkén állítjuk, hogy éveken keresztül a több, mint 30.000 m2-es Duna Tower irodaház üzemeltetési feladatait is cégünk látta el.

A hatékony üzemeltetés sikerének a titka, hogy cégünk már a kezdetektől, azaz a telekvásárlástól végigkíséri a fejlesztéseket, a házak bérbeadását követően, illetve azzal párhuzamosan pedig ellátja az üzemeltetés feladatait.

A sikeres üzemeltetés szempontjából nagyon sokat jelent az, hogy a bérlők igényeit ismerve a kapcsolattartás és a kommunikáció megfelelő eszközeit a bérbeadásból szerzett tapasztalatok alapján visszük tovább. Ugyanez érvényes az önkormányzattal, az alvállalkozókkal és a szolgáltatókkal való kapcsolattartásra.


Értékesítés

A Real Management fennállása óta foglalkozik ingatlanok értékesítésével, iroda, lakó és kereskedelmi célú területek illetve a fejlesztés különböző szakaszaiban lévő projektek vonatkozásában is.

Céljaink elérésében meghatározó a hatékony üzleti kommunikáció.


Telek akvizíció

Nagy tapasztalattal és kiváló referenciákkal rendelkezünk a telek akvizíció területén is.
A helyi ingatlanpiacot és egyéb gazdasági viszonyokat ismerve segítünk megbízóinknak a megfelelő telek kiválasztásánál, képviseljük partnerünk igényeit a vételár alakításánál, és tanácsot adunk a fejlesztési telek lehetőségeire vonatkozóan.


Tanácsadás

Cégünk az ingatlanfejlesztés minden fázisában végez tanácsadást, a fejlesztés előkészítésétől a tervezésen és az önkormányzati egyeztetéseken át a különböző szerződések (adásvételi, bérleti, alvállalkozói, közüzemi, üzemeltetői) előkészítéséig, vagy akár marketing koncepciók és pénzügyi tervek kialakításában.


Értékbecslés

Cégünk vállalja ingatlanok értékelését, valamint egyéb, az ingatlan értékesítéséhez vagy befektetői szándékhoz kapcsolódó feladatok elvégzését.

Az értékbecsléseket a Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS) alapelvei szerint végezzük, melyek megfelelnek az ingatlan-értékbecslésekre vonatkozó általánosan elfogadott nemzetközi szabványoknak.


Audit

A tanácsadási tevékenységünk kiterjesztéseként és az utóbbi időben egyre több ilyen irányú megkeresés alapján bővítettük tevékenységi körünket az audit irányába, amikor is egy adott ingatlan vagy egy teljes portfolió áttekintő vizsgálatát és elemzését végezzük el az ingatlanok hasznosítását, kezelését és/vagy üzemeltetését illetően.

Az ingatlan audit során levont következtések és az ehhez kapcsolódóan készített független szakvélemény a tulajdonosi kör vagy a banki finanszírozói háttér számára nyújt objektív és valós képet az ingatlanok jelenét illetően, és igény esetén javaslatot tesz az optimalizálási lehetőségekre vagy akár a szükséges változtatásokra.